Na de persconferentie van 31 maart j.l. heeft de KNVB besloten dat de competities in het amateurvoetbal niet worden hervat. Dit besluit geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland. KNVB: " Met de verlenging van de maatregelen kunnen we vaststellen dat de competities niet meer op een gewenste manier kunnen worden uitgespeeld. In tegenstelling tot bij de profs, bestaat er voor de amateurs ook geen scenario om wedstrijden nog door te schuiven tot na de start van de zomerstop. Onder andere omdat de zomervakantie in sommige regio’s al op 4 juli start."

Vandaag, donderdag 12 maart, heeft de KNVB besloten om alle trainingen, wedstrijden en evenementen van veld- en zaalvoetbalverenigingen tot en met 31 maart af te lassen. Het bestuur van VV Oudega neemt dit besluit serieus en sluit zich hier bij aan. Dit betekent dat we, tot nader bericht van de KNVB, de trainingen en wedstrijden van VV Oudega aflassen. We houden jullie via de website op de hoogte over het verdere verloop.

Op zaterdag 7 maart kon de bal dan weer eens rollen op sportpark It Joo. Na alle regen en wind vandaag een vriendelijk voorjaarszonnetje met de topper Oudega 1 - QVC 4 op de rol. Het betreft de koploper tegen de vice-koploper. In Stavoren was QVC nog een maatje te groot voor de oranjehemden (5-1) maar op eigen terrein is Oudega tot nu toe onverslaanbaar gebleken. 7 wedstrijden gespeeld en 7 maal de volle buit. Onder leiding van de prima fluitende scheidsrechter Klaas Jaarsma werd de topper om half 3 in gang gezet.

Eén keer in de vier jaar is het zo ver, de maand februari telt dan 29 dagen. Dit jaar was het dan zo ver, de dames van Oudega hadden er zin in; op deze bijzondere dag zou dan de wedstrijd tegen NOK gespeeld worden. Maar helaas... deze bijzondere dag viel letterlijk en figuurlijk in het water. Maar niet getreurd de dames verzamelde toch om half 2 in de mooie nieuwe kleedkamers van het it Joo. Miranda gaf direct aan zin in bier te hebben maar dat moest toch echt even wachten.