De herfst is in alle toonaarden losgebarsten. De overvloed aan regen gooide wederom roet in het voetbalprogramma. De vorige week al afgelaste 45+ ronde op sportpark It Joo ging afgelopen vrijdag opnieuw niet door. Wanneer deze speelronde nu zal worden ingehaald is afwachten. Komende vrijdag wordt er regen en wederdienende in Heeg gespeeld en op vrijdag 1 november is Bakhuizen gastheer van deze competitie. Ondertussen zijn de deelnemende verenigingen (Oudega, Heeg, QVC, Bakhuizen en De Wâlde) verenigigd in een groepsApp.

We waren ruim op tijd aanwezig en al druk met de warming up toen mulier ook aan hun warmup begonnen. We waren compleet met 17 speelsters, Dave en Sietse. Even terug de kleedkamer in de opstelling doorgesproken en op naar het kunstgras. 12.00 uur Mulier trapt af en Oudega veroverde de bal en gaat richting het goal helaas schoot Rinske in de hoek en mist. Silke H. heeft een paar mooie hoekschoppen. Één van de laatste hoekschoppen van de eerste helft, een mooie combinatie van Sytske Wiegersma en Rinske maar helaas kwam de bal in het zijnet van het goal.

Afgelopen vrijdagavond mochten we weer het veld betreden. Dit keer naar Oudemirdum. We vertrokken met 10 dames, een mooie selectie. De eerste wedstrijd was voor ons ook gelijk de lastigste van deze avond. Namelijk tegen Workum, hier hadden we eerder een keer van verloren en gelijk gespeeld. Op naar revanche dus! Helaas waren we nog niet erg scherp, hierdoor kon workum al in het begin een doelpunt maken.

Regen, regen, regen. Zelf voor het doorgaans prima voetbalveld van v.v. Oudega was dit vrijdag te veel van het goede.

De wedstrijdreeks van de 45+ werd afgelast maar een nieuwe datum is al bekend. Water en wederdienende wordt er nu komende vrijdag 11 oktober op sportpark It Joo gespeeld. Een week later, vrijdag 18 oktober, wordt er door onze vedetten in Heeg gespeeld en op vrijdag 1 november wordt de najaarsreeks in Bakhuizen afgesloten. Ook de wedstrijdreeks van Oudega 35+ viel in het water. Donderdag zette gastheer Black Boys uit Sneek al een streep door het programma. Hier is een nieuwe speeldatum nog niet bekend.