Voetbalmarkt!!

VRIJDAG 31 AUGUSTUS 2018

START VOETBALSEIZOEN 2018/2019

We organiseren weer een voetbalmarkt op de startdag!

Heb je te kleine of anders overgehouden voetbalschoenen/ kleding of andere voetbal gerelateerde spullen, schenk deze dan aan onze voetbalclub!

We verkopen de voetbalspullen en de opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling van OHH.

Onder goede weersomstandigheden werd om even voor 9.00u een welkomstwoord gegeven door Karin Sybranda van het jeugdbestuur voor de start van de afsluiting van het voetbalseizoen 2017/2018. De JO8- t/m JO15-teams, ongeveer 165 kinderen, kwamen bij elkaar op deze gezellige slotdag op de voetbalvelden in Hommerts. Van 9.00u tot ca.11.00u mochten de JO8, JO9- en JO11-teams 2x 10 minuten voetballen tegen de moeder, soms vader of ander familielid. Er werd lekker fanatiek gevoetbald. Tussen de wedstrijdjes door mochten de jeugdteams deelnemen aan het levend tafelvoetbalspel en de snelheidsmeter. Na afloop sprak Joris Wijnja van het jeugdbestuur alle jeugdvoetballers toe.