Alle drie zijn ze 8 jaar en ze spelen bij OHH JO9-1. Talenten kunnen Redmar Hoekstra, Ygram Ykema en Jelle Scholten zeker worden genoemd. Op woensdag gaan ze namelijk naar de voetbalschool van sc Heerenveen om zich daar verder te ontwikkelen en wie weet waar dit tot leidt...We zijn een kleine vereniging waarbij het eerste elftal al een aantal jaren niet meer op representatief niveau speelt maar hier is iets om trots op te zijn. Een aantal jaren geledenheeft Jimte Scholten (de oudere broer van Jelle) de defintieve overstap van v.v. Oudega naar de club met de pompeblêden gemaakt.

Vanaf heden is in samenwerking met Textielstra uit Sneek de v.v. Oudega kledinglijn opgezet. Via deze kledinglijn zijn de volgende artikelen met clublogo (en eventueel initialen) verkrijgbaar:
Polo classic
Sweater Classico
Ziptop Classico
T-shirt Classico (in zowel oranje als zwart)

De competitie's in het amauteurvoetbal liggen al een maand stil maar gelukkig dendert het betaald voetbal in Nederland wel door. Voor leden van v.v. Oudega brengt dit middels het managerspel It Reinjaske een stukje extra spanning met zich mee. Na 7 volledige speelrondes heeft Miranda Ekas de koppositie gepakt, gevolgd door Jetze Terpstra en Lieuwe Wiegersma. De klassementwinnaar legt aan het einde van de rit beslag op het befaamde Reinjaske en uit de ronde winnaars worden de nummers 2 en 3 getrokken die er ook met een prijs vandoor gaan.

Door privé omstandigheden is Autobedrijf Martens uit Oudega helaas afgehaakt als nieuwe shirtsponsor van het herenteam van v.v. Oudega. Maar met de bedrijven Koopmans palenkraken en grondwerken uit Oudega en J. Koopmans maritieme multidiensten uit Gaastmeer heeft de club twee waardige vervangers gevonden. Het betreft de bedrijven van Joeki Koopmans en zijn zoon Jimte Koopmans (kersverse leider van Oudega 1). Het is nog niet bekend wat er precies op het shirt komt te staan. Het bestuur van v.v. Oudega is vanzelfsprekend dankbaar dat ze onze club willen sponsoren.

Zoals iedere laatste zaterdag van de maand wordt ook vandaag op deze 31 oktober 2020 het oud-papier in de dorpskern van Oudega door de leden van v.v. Oudega opgehaald. Maar misschien komt daar binnenkort een einde aan. Door verminderde vraag vanuit Azië en Amerika is de oud-papier prijs dermate ver gekelderd dat de gemeente Súdwest-Fryslân dit vanaf 1 januari 2021 niet verder aanvullen wil. Dit zou voor de voetbalclub een enorme strop betekenen. Het was een leuk zakcentje voor de club, temeer omdat het niet de beschikking over een eigen kantine heeft.