Naast de senioren zijn ook de concept competitie-indelingen voor de jeugdteams bekend gemaakt. Via de secretaris/wedstrijdsecretaris van de vereniging kan tot en met vrijdag 26 juli 2019 via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) worden gereageerd enkel en alleen op de indeling van de B-categorie (senioren, junioren en pupillen). Omdat er nog geen sprake is van een definitieve indeling, kan aan deze indeling geen wedstrijdprogramma gekoppeld worden. De indelingen voor de teams van Oudega/HJSC/Heeg zijn:

Het seizoen 2019/’20 is op maandag 1 juli formeel van start gegaan. Traditioneel worden in juli als eerste de (concept)indelingen voor het seizoen 2019/’20 bekendgemaakt. De (concept)indelingen voor de A- en B-categorie zijn inmiddels beschikbaar en zichtbaar in Sportlink Club en Voetbal.nl. Een sportieve en spannende competitieopzet staat voor de KNVB voorop bij de indelingen van de competities. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen.

Het jeugdbestuur van Oudega/HJSC/Heeg stuurt in het seizoen 2019/2020 in totaal 19 teams de wei in. De volgende 5 teams spelen haar thuiswedstrijden op sportpark It Joo te Oudega:
OHH JO8-2, OHH JO8-4, OHH JO11-1, OHH JO15-1 en OHH JO17-2.

De volgende 5 teams spelen op sportpark It Far te Hommerts:
OHH JO9-2, OHH JO10-1, OHH JO11-2, OHH JO17-1 en OHH MO19-1.

Nadat het seizoen 2018/2019 de geschiedenisboeken is in gegaan heeft het jeugdbestuur de teamindelingen van Oudega/HJSC/Heeg voor het nieuwe seizoen 2019/2020 bekend gemaakt. Er zijn meerdere posities vacant betreffende trainers en leiders, aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Finito. Het seizoen 2018/2019 kan de geschiedenisboeken in. Het was sportief niet een hoogstaand seizoen voor v.v. Oudega. Voor het tweede jaar op rij kwam het (heren)vlaggenschip op recreatief niveau uit. Iets wat maar niet wil wennen. In de reserve 6e klasse kwam het niet verder dan een achtste plaats met 26 punten uit 22 wedstrijden. De dames kende een redelijk seizoen en noteren een 6de plaats als eindrangschikking met 30 punten uit 20 wedstrijden. Oudega 45+ kende een prima najaarsreeks en greep net naast het kampioenschap.