jv bolsward f8 - oudega f2.jpgHet was vroeg opstaan voor de spelers en begeleiding van OudegaHJSC F3. Om 8 uur moest er al afgereisd worden naar Akkrum voor de wedstrijd tegen de plaatselijke F7. Germ-Jan Hes maakte zijn debuut als assistent-coach hij is sinds deze week de rechterhand van Yme Vonk. Een succes werd het niet, Akkrum zegevierde met 6-0 waardoor OudegaHJSC letterlijk en figuurlijk afdroop.

De C-junioren wisten ook hun 2e wedstrijd in winst om te zetten. Het ging dit keer een stuk moeizamer dan vorige week, RES C1 werd met 1-2 verslagen in de Hanzestad. OudegaHJSC D2 verloor nipt van Oeverzwaluwen D2: 2-3. E1 boekte een ruime overwinning op ONS Sneek E2: 8-3 terwijl OudegaHJSC E3 (4-11 tegen Balk) en OudegaHJSC E4 (13-0 tegen Heeg) met forse cijfers onderuit gingen. OudegaHJSC F2 speelde tenslotte met 3-3 gelijk tegen Oeverzwaluwen E2.