img_3156 (medium).jpgOudega heeft een flinke kater aan deze voetbalzaterdag overgehouden. Het zag namelijk alle seniorenteams verliezen. Oudega 1 ging in de slotfase onderuit tegen Rood Geel (2-3, Kerst'verhaal volgt), Oudega 2 verloor geheel onnodig de derby van Woudsend 3 (0-1) terwijl het damesteam net als woensdag met de cijfers 4-1 onderuit ging tegenstander was Scharnegoutum'70.

Derhalve viel er weinig te vieren in Oudega. Het 2e elftal speelde haar eerste wedstrijd van het seizoen nadat de wedstrijd van vorige week tegen DWP 4 nog werd uitgesteld wegens personele problemen. Deze wedstrijd wordt overigens op woensdag 24 september om 19:00 ingehaald. Oudega had in het eerste bedrijf een veldoverwicht op Woudsend. Kansen waren er ook te noteren maar in de afwerking ging het continue mis bij de oranjehemden. Feike Jagersma, Roald Buma en Heero Hoekstra misten een paar behoorlijke kansen. Woudsend kon hier weinig tegen over stellen tot 5 minuten voor rust toen er uit de eerste de beste hoekschop werd gescoord nadat Oudega de bal niet goed had weggewerkt. Een flinke domper voor het team van het leidersduo Martens en Abma. In de 2e helft was Woudsend iets beter en had het de wedstrijd kunnen beslissen dit liet het achterwege waardoor Oudega mocht blijven hopen op een puntje of meer. Het zat er helaas op deze stralende zaterdag niet in. De kansen werden simpelweg niet benut zodat er een 0-1 eindstand op het scorebord kwam te staan.