img_3794.jpgOp zaterdagavond 25 oktober aanvang 20.00 uur organiseert Kerst Heida samen met de 1e selectie van Oudega-W voor iedereen, maar in het bijzonder de spelers en spelersvrouwen van het 1e en het 2e, maar ook voor de dames of voor de trouwe fans een denksportavond. Op deze avond worden de deelnemers ingedeeld in groepjes van 4 á 5 personen en samen zullen zij zich dan storten op vele vragen en quizzen. 

De mensen, welke denken dat dit een saaie avond wordt,die zitten er compleet naast, want het zijn niet alleen maar voetbalvragen. Nee, algemene ontwikkeling, slimheid en gezelligheid samen staan voorop.

Jullie hoofdtrainer leidt deze avond samen met zijn vrouw, Petra,welke alles nakijkt en dus ook de hoofdscheidsrechter is. Bij discussie beslist zij,net als thuis,trouwens.

De raadsels en vragen gaan bijvoorbeeld over:
Rondje Friesland, Reclame slogans, Doordenkers, Films, Popgroepen, Woordraadsels, Ken je land, Rondje triviant, Geschiedenis, Rekenkundigheden,Even quizzen, Spreekwoorden en gezegdes, sportvragen. Kortom leuk, kom naar onze hoofdsponsor “De Trije Doarpen”.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen