img_3802 (medium).jpgOudegaHJSC C1 boekte afgelopen zaterdag de 3e overwinning op rij. Op de sportvelden van Hommerts-Jutrijp had het geen kind aan gemeentegenoot Nijland C1, de cijfers spraken boekdelen: 7-1. Meer over deze wedstrijd leest u in het verslag van speler Tsjerk Hoogterp Misschien dat dit voor andere jeugdleden de aanzet is om ook verslagen aan te leveren?

Zaterdag 20 September moesten wij voetballen in de Hommerts tegen Nijland. Het was een mooie dag om te voetballen met veel zon.
De wedstrijd begon en we waren aan het begin al de betere ploeg, maar we kwamen er eigenlijk niet doorheen. We probeerden veel kansen te creëren maar we kwamen er niet doorheen, toch werden we gevaarlijk! Er werd een bal over de verdediging heen gegooid, maar de verdediging kon erbij. Toch werd er een fout gemaakt omdat de bal nat en glad was. Hij gleed door en ik kon makkelijk doorlopen en de bal erin tikken, 1-0. Even later kreeg Joost een mooie bal en tikte er ook 1 in, 2-0. Even later werd er een mooi steekballetje gegeven van Niels op Melvin en die tikte hem mooi binnen, 3-0.
De scheids fluit voor rust! We kwamen de kleedkamer vol moed weer uit!
We begonnen en het duurde vrij lang voordat het eerste doelpunt kwam. Maar toen dat gevallen was! Regende het doelpunten… Een mooi doelpunt van Wâtte, Erro en Jelmer Spronk. En nog veel meer!
Toen floot de scheids voor het einde van de wedstrijd en de strijd was gedaan!
We hadden nog een groot feest na de tijd, ook al waren we stijf van het voetballen!