img_3802 (medium).jpgOudegaHJSC C1 is haar ongeslagen status na zaterdag kwijt. In Easterein werd met 2-1 verloren van SDS C1 na een in de slotfase onterecht toegekende penalty. Meer over deze wedstrijd leest u in het verslag van Wâtte Broersma.

Zaterdag 27 september moest OudegaHJSC C1  tegen SDS Easterein C1 uit . Het was een spannende wedstrijd waar veel in te beleven was. In de eerste heft waren beide ploegen aan elkaar gewaagt. Daaruit kwamen aan beide kanten veel kansen en doelpogingen.
Maar er kwamen geen goals uit. Eindstand eerste helft 0-0. In de tweede helft was aan het begin SDS de betere ploeg. Daarom kwamen ze op een 1-0 voorsprong. Dus moet OudegaHJSC komen. En dat bleek uit want 10 minuten voor de wedstrijd kregen we een penalty .
Die ging er in en het was 1-1. Maar toen aan het eind van de tweede helft , SDS geeft de bal voor naar de tweede paal. De verdediging van OudegaHJSC werkte weg, maar toen gaf de scheids een penalty. De verdedigers van OudegaHJSC snapten er niet van en vroegen de scheids wat er aan de hand was. De scheids zij dat iemand van de verdediging van OudegaHJSC de bal met dan hand gespeeld had. Maar dat was helemaal niet zo, want hij kwam op de borst  en niet op de hand. Maar goed toch een penalty. Die werd er ingeschoten en SDS op een 2-1 voorsprong. Toen blaasde de scheidsrechter af. SDS blij, OudegaHJSC boos en teleurgesteld
.