img_7494.jpgNa de 2-8 nederlaag van vorige week tegen gemeentegenoot IJVC opnieuw een 8 klapper als nederlaag voor OudegaHJSC E1. Thuis werd het namelijk 0-8 tegen RES E1. F3 buitte dit keer het thuisvoordeel niet uit want er werd een ruime 0-6 nederlaag geleden tegen Makkum. OudegaHJSC D1 was met name in de 2e helft veel te sterk voor hekkensluiter SneekWit-Zwart: 5-0. Enfin meer over de wedstrijd van E1 leest u in het wedstrijdverslag van leider Evert Terpstra.

Vandaag de wedstrijd tegen RES E1 uit Bolsward. Na het verlies van vorige week de kans om weer wat te laten zien.
Het bleek achteraf een off-day te worden want hoe je effectief met de kansen moet omgaan liet RES ons zien want dat was wel duidelijk na afloop. De eerste helft konden we nog redelijk partij geven want een 0-2 ruststand bood nog mogelijkheden. Echter dit bleek valse hoop want RES kon (te) gemakkelijk uitlopen tot 0-8. Oudega kon een paar keer gevaarlijk uit komen maar vergat hierbij te scoren.
Kortom een wedstrijd om snel te vergeten, volgende week de uitwedstrijd naar Scharnegoutum.