save_jeugddoelman.jpgNa de ongelukkige nederlaag van vorige week bij SDS (2-1) opnieuw een nederlaag voor OudegaHJSC C1. In en tegen Scharnegoutum werd het een ruime 4-0 overwinning voor de rood witten. Donderdag speelt C1 thuis in Hommerts tegen Mulier C1 en kan het zich revancheren, daarna volgt een herfststop. Meer over de wedstrijd Scharnegoutum'70 C1 - OudegaHJSC C1 leest u in het wedstrijdverslag van Sietse Broersma.

Dat voetbal soms een vreemd spelletje is daar kwamen we zaterdag tegen Scharnegoutum weer achter. Waar wij probeerden opbouwend voetbal te spelen profiteerde Scharnegoutum optimaal van onze vele fouten. En maakten prima gebruik van de ruimte die bij OudegaHJSC C1 achterin lag.
Scharnegoutum beschikte over snelle flankspelers waar we heel veel moeite mee hadden om ze goed te verdedigen. Daar kwam bij dat wij zelf wel kansen kregen maar ze niet konden afmaken. Elke keer dat wij leken te scoren kwamen ze er snel uit en viel het doelpunt weer aan hun kan. Uiteindelijk werden we met een 4-0 nederlaag weer naar huis gestuurd.
Een voetballes rijker zal ik maar zeggen. A.s donderdag tegen Mulier C1 weer de kans om dit recht te zetten.