jv bolsward f8 - oudega f2.jpgZaterdag 4 oktober stond er weer een thuiswedstrijd voor F3 gepland en wel tegen Makkum F4. Omkleden en hup het veld op. Vandaag was Hylke de eerste helft keeper en de 2e helft was het de beurt aan Menno. Makkum F4 was slechts met 6 spelertjes gekomen. Wel wat jammer omdat wij dan met liefst 4 wissels moesten werken. Overigens zaten er bij Makkum 2 meisjes die een aardig balletje konden trappen en ook heel fanatiek waren. Na ongeveer 10 minuten kwam Oudega/HJSC F3

al op een 0-1 achterstand. Dit was ook de ruststand en dus nog niet zoveel aan de hand. De tweede helft begon met een dikke regenbui waardoor de 4 wissels maar even de dug out in werden gestuurd om niet te verkleumen. Na 5 minuten was het al 0-2. F3 had het zwaar tegen deze ploeg uit Makkum en de gasten liepen dan ook uit naar 0-4. Op deze stand had Wytse nog een hele goede kans toen hij alleen op de keeper afging maar iets te vroeg op doel schoot. Helaas, geen doelpunt. In de laatste 2 minuten van de wedstrijden liep Makkum F4 nog uit naar een 0-6 eindstand waarbij moet worden gezegd dat 1 van de dames bij de gasten maar liefst 3x het net liet bollen. Misschien waren de jonge spelertjes van F3 toch wat onder de indruk van de 2 meevoetballende meisjes ? Nou ja, nog maar even penalty schieten en toen gauw naar de warme douche. Dit betekende het 1e verlies in een thuiswedstrijd. Maar volgende week weer beter als we op bezoek gaan bij LSC 1890 F9 in Sneek. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur ’s middags.  Waarschijnlijk dat coach Vonk deze klus alleen moet klaren omdat assistent Hes op moet draven bij Oudega 2 in de uitwedstrijd tegen Delfstrahuizen 4 op de geweldige “lunchtijd” van 12.15 uur.

Verslag wederom van de heer Hes.