img_7501_jpg.jpgIn een opnieuw voor OudegaHJSC E1 krankzinnige wedstrijd hebben de jongens van Evert Terpstra en Rein Kroes tegen LSC 1890 E4 uiteindelijk toch nog aan het langste eind getrokken. Opnieuw was spelverdeler Johannes Hoekstra de grote jongen aan de zijde van OudegaHJSC want Hoekstra wiste alle 5 goals te produceren, LSC 1890 scoorde er 4 waardoor er een 5-4 eindstand de boeken in ging. Meer over dit duel leest u in het wedstijdverslag van Evert.

De eerste tien minuten was Oudega de baas want mede door een vroeg doelpunt van Johannes kwamen we al na twee minuten op voorsprong. Binnen tien minuten werd het twee nul door opnieuw Johannes. Hierna waar we even de weg kwijt of liever gezegd de bal want LSC werd op alle fronten beter. Al snel werd het 2-1 waarna ook nog eens voor rust de 2-2 en 2-3 volgden.
Wel moet gezegd dat de keren dat LSC bij de goal van Piet kwamen ook gelijk de bal in goal lag.
Tijdens de rust werd de leiders maar weer eens op onze verdediging gewezen maar dit bleek gelijk na rust al weer mis te gaan want de Snekers maakten de 2-4 na zo'n zeven minuten. Gelukkig kwam toen het besef dat hier vandaag niet verloren mocht worden want de rug werd gerecht. Met veel werklust en ook zo nu en dan goed voetbal kwam Oudega weer terug. Na een kwartier werd het 3-4 door Johannes, vijf minuten hierna werd door een woud aan spelers de 4-4 gescoord door Johannes. Dat de keeper van Sneek niet voor niks meegekomen was werd hierna wel duidelijk want enkele mooie doelpogingen werden vakkundig uit zijn doel verwerkt. Echter de druk van Oudega werd LSC te veel want na enkele net niet goals van Ate,Jelle en Tjitte Roel was het onze spelbepaler Johannes die voor de 5-4 einduitslag zorgde. Opnieuw een doelpunten festijn na de grote winst van vorige week.
De laatste thuiswedstrijd staat ons Balk E1 nog te wachten welke misschien nog kans maakt op het kampioenschap.