img_1149_jpg.jpgNaast de 3 seniorenteams van v.v. Oudega gingen ook beide juniorenteams op deze voetbalzaterdag onderuit. De B-junioren verloren met 3-0 bij Balk B2 en blijven zodoende hekkensluiter. OudegaHJSC C1, dat flitsend aan dit voetbalseizoen begon maar het de laatste wedstrijden even niet meer heeft, speelde in Akkrum tegen de plaatselijke C1 en kwam ook al met nul punten terug. Het treffen

eindigde in 4-1 voor de thuisploeg, speler Niels Eppenga praat u bij over deze match.
Zaterdag 8 november 2008 speelden Oudega-HJSC C1 tegen Akkrum C1. Nadat de scheidsrechter het beginsignaal had gegeven begon de wedstrijd direct goed verkeerd. Een stuk of 5 mensen stonden gewoon te slapen op het veld. Na 10 minuten voetballen viel al gauw de 1-0. Daarna werd er toch maar weer door gevoetbald en toen werd Oudega-HJSC telkens feller op de bal. Na een overtreding van Akkrum werd er een vrije trap toegekend aan Oudega-HJSC, Melvin Ras nam de vrije trap. Na een pracht schot belande de bal in het net van Akkrum. Een paar minuten voor tijd viel als nog de 2-1 na een counter van Akkrum.
Na de rust werd Oudega-HJSC steeds sterker maar Akkrum ook. Algauw werd er steeds actiever gevoetbald en toen viel de 3-1 en de 4-1. Coach Sietse Broersma had het gehad. Hij ging over op een 3-4-3 opstelling: alles of niets. Ook dat hielp helaas niet want het bleef 4-1.