img_7465.jpgHet tobbende Oudega 1 staat morgen voor het lastige karwei om de nummer 2 van de ranglijst Creil één of meer punten af te snoepen. Trainer/coach Kerst Heida heeft de volgende 14 spelers geselecteerd voor deze thuiswedstrijd (exact dezelfde als vorige week): Sybren-Meindert Bakker, Homme-Hendrik Woudstra, Haintje Jansen, Anne-Pieter Visser, Klaas Hoekstra, Æde-Piet Hoekstra, Gerrit-Marten

Jansen, Sietze de Jong, Demian Klapwijk, Feike Jagersma, Timothy Hiemstra, Rinze de Groot, Ronald de Groot en Æde Hoekstra. Deze spelers dienen om 13:30 aanwezig te zijn in de box en kunnen tot die tijd het damesteam mooi aanmoedigen want zij spelen om 12:30 de thuiswedstrijd tegen Harlingen DA1. Oudega 2 gaat om 13:30 richting Oudehaske om daar een uur later tegen het 4e elftal van de plaatselijke v.v. en de nummer 7 van de ranglijst te spelen. Doorgaans is
Oudehaske 4 uit altijd een moeilijk te nemen horde voor Oudega. De volgende 14 spelers gaan in ieder geval door het vuur om een weer eens een overwinning in de wacht te slepen: Douwe-Aant de Vries, Klaas Regeling, Cornelis Boersma, Folkert Groenveld, Germ-Jan Hes, Rinze Veenstra, Jurjan Posthuma, Siemen Osinga, Klaas de Groot, Frâns Veldmans, Klaas Jaarsma, Patrick Hiemstra, Jacob van der Goot en Henri Kraak. Slechts 14 spelers dus maar misschien betekent dit dat iedereen ook eens aanwezig is hoewel dit voor Patrick onwaarschijnlijk lijkt omdat hij een familieweekend heeft....Ook topscorer Anton Hoekstra is niet aanwezig dus benieuwd wie er morgen voor de doelpunten gaat zorgen.

Vergeet overigens ook de B-junioren niet eens een hart onder de riem te steken. Zij zijn al enige tijd hekkensluiter met slechts 3 punten uit 9 wedstrijden, morgen spelen ze om 10:00 thuis in Oudega tegen Oeverzwaluwen B1 ook niet bepaald een hoogvlieger. OudegaHJSC C1 speelt om 10:00 in Hommerts de derby tegen IJVC C1, de nummer 6 van de rangschikking.

In verband met wederom een herfststop geen pupillenwedstrijden morgen, ik hoop dat we aan het einde van de rit weer eens een biertje kunnen drinken na een succesvolle afloop van de voetbalzaterdag.