voetbal.jpgOndanks dat er komende zaterdag niet gevoetbald wordt in Oudega hoeft u zich de komende week niet te vervelen want er wordt volop geoefend op sportpark It Joo. Komende dinsdag staat het mooie affiche tussen de beloften van Cambuur en zaterdaghoofdklasser PKC'83 uit Groningen op de rol. Scheidsrechter Jaap Kraak, die een thuiswedstrijd fluit, geeft om 20:00 hiervoor het startsein. Twee dagen later oefent

Oudega 1 thuis om die zelfde tijd tegen Blauwhuis 1, de club van oud-trainer Bennie Zeilmaker. Tenslotte speelt Oudega 1 op dinsdag 25 november weer een thuiswedstrijd (aanvang weer 20:00) en wel tegen Bakhuizen 1 en dat is de oud-club van onze voorzitter Okke van der Kamp.

Voor zaterdag 22 november zijn er nog twee inhaalwedstrijden ingelast, OudegaHJSC F2 speelt om 9:00 in Hommerts tegen JV Bolsward F5M terwijl OudegaHJSC F1 om 10:45 in het andere Oudega tegen De Walde F1 speelt.