Afsluiting voetbalseizoen 2017-2018

Datum: Zaterdag 9 juni 2018
Tijd: 09.00 tot 13.00 uur
Waar: Voetbalvelden in Hommerts

Op zaterdag 9 juni a.s. wordt er voor de jeugdspelers (JO8 t/m JO15) van Oudega, HJSC en Heeg een leuke afsluiting georganiseerd op en nabij de voetbalvelden in de Hommerts.

Van 9.00u tot ca. 11.00u :   de O8, O9 en O11-pupillen spelen met hun eigen team 2x 10 minuten tegen een samengesteld team van bv mem, tante, zus, nicht etc. van de pupillen. Graag uiterlijk 8.45u aanwezig zijn op het voetbalveld!

Van 11.00u tot ca. 13.00u :  de O13- en O15-junioren spelen met hun eigen team 2 wedstrijdjes tegen een samengesteld team van bv heit, oom, neef, broer etc. van  de junioren. Graag uiterlijk 10.45u aanwezig zijn op het voetbalveld!

Ook gaan de jeugdteams een levend tafelvoetbalspel spelen en wordt er met een snelheidsmeter gemeten hoe hard ze op goal kunnen schieten, dat wordt vast een leuk uitdaging!

Daarnaast kun je je laten schminken, er kan gegrabbeld worden en hebben we een verloting met ook dit jaar weer leuke prijzen. Ook dit jaar ons welbekende broodje knakworst en voor de kinderen is er gratis limonade.

Deze slotdag van OHH wordt mede mogelijk gemaakt door alle in de bijlage genoemde sponsors!

We hopen weer op een gezellige en sportieve ochtend voor iedereen!              Tot ziens op zaterdag 9 juni!

Voor meer informatie over voetbal en onze verenigingen, zie www.stohh.nl

Organisatie: Activiteitencommissie jeugdvoetbal Oudega, HJSC en Heeg (OHH):

Thea Vlagsma, Bouwe Meinsma, Tjeppie Ferbeek, Jolanda Hes, Yda Hofman, Evelien Raap,

Wieteke Dijkstra, Simone Koopmans en Githa de Vries

Deze slotdag van OHH wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Installatietechniek J. van der Meer - Oudega

Aannemersbedrijf Zijsling en Zonen B.V. - Jutrijp