Op woensdag 30 mei mochten de dames van Oudega voor de laatste keer in actie komen dit seizoen. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen QVC. De strijd om het derde plekje ligt nog open, en ook Oudega is nog volop in de race hiervoor. Om deze veilig te stellen, luidt de opdracht winnen! Echter, verloopt de wedstrijd niet zoals gehoopt en al snel staat Oudega 1-0 achter. Vlak voor rust weet Baukje het net te vinden, waardoor er met een 1-1 stand gerust wordt.

In de tweede helft speelt QVC feller en weet het nog twee keer het net te vinden. Oudega doet nog verwoede pogingen om te scoren, maar het mocht niet baten. Hiermee komt er een einde aan de ongeslagen reeks.

Al met al kunnen de dames van Oudega terugkijken op een prima seizoen. De doelstelling om bij de eerste vijf te eindigen, is gehaald. Afhankelijk van de concurrentie is de derde plek nog steeds haalbaar.

Antsje Wiegersma