Na twee trainingen kan Oudega 45+ vanavond, vrijdag 14 september, al los voor de competitie. Plaats van handelen is voetbalvereniging Renado in Sint Nicolaasga. Daar is om 19:30 zustervereniging en buur HJSC uit Hommerts Jutrijp de eerste tegenstander voor de routiniers van leider/speler Frâns Veldmans. Om 20:00 speelt het tegen gastheer Renado waarna het om 20:30 deze eerste competitieronde afsluit tegen het immer sterke VVI uit Idskenhuizen. De volgende spelers komen vanavond in actie: Foeke, Germ-Jan, Sjouke, Folkert, Klaas de Groot, Jelle, Jurjan, Siemen, Jacob en Frâns.

De wedstrijden duren ook dit seizoen 20 minuten op een half veld en tussen iedere wedstrijd zit dus 10 minuten pauze. Iedere competitieronde vindt bij een andere vereniging plaats. Op vrijdag 28 september is HJSC gastheer, vrijdag 12 oktober v.v. Oudega zelf op vrijdag 2 november wordt er afgesloten bij VVI.

De rest van de teams speelt nog voor de beker. Morgen om om 14:30 speelt Oudega 2 de derby tegen HJSC, in dit geval het tweede team van de groenhemden. Oudega verloor de eerste twee bekerwedstrijden en incasseerde in beide duels liefst 5 tegentreffers, HJSC won nipt bij SWZ Boso Sneek 2 en verloor nipt van het nog ongeslagen IJVC 3. De wedstrijd Oudega 2 - HJSC 2 wordt gespeeld op sportpark It Joo en staat onder leiding van Jetze Terpstra.
UPDATE:
De wedstrijd Oudega 2 - HJSC 2 gaat NIET door aangezien Oudega 2 door blessures en andere afmeldingen geen team op de been kan krijgen. Een nieuwe datum voor deze bekerwedstrijd is nog niet bekend.

Voor de dames van v.v. Oudega zit de bekerpoule er al op. Oudega VR1 plaatste haar met de doelcijfers van 18 voor en 0 tegen glansrijk voor de knock-out fase van de KNVB beker. Op sportpark It Joo vinden morgen, zaterdag 15 september, de volgende bekerwedstrijden plaats:

9:00 Oudega/HJSC/Heeg JO9-3 - Oeverzwaluwen JO9-2, spelbegeleider Frâns Veldmans
9:00 Oudega/HJSC/Heeg JO15-1 - sc Franeker JO15-1, scheidsrechter Germ-Jan Hes
10:15 Oudega/HJSC/Heeg JO10-1G - Balk JO10-2, spelbegeleider Pieter Hoogterp
10:40 Oudega/HJSC/Heeg JO19-2 - QVC JO19-1, scheidsrechter Pieter Osinga.

Klik hier voor het volledige programma voor dit voetbalweekend.