Terwijl de herfst gelijk bij de start al flink de kop opsteekt gaan morgen ook de voetbalcompetities in het amateurvoetbal van start. Voor het tweede seizoen op rij zal v.v. Oudega het moeten doen zonder vlaggenschip bij de standaardteams. Erg pijnlijk en dat dit nu ook clubs als Sint Jacobparochie en Noordbergum treft is slechts een schrale troost maar ook een teken dat de krimp overal zijn weerslag heeft. En dat we er steeds meer met z'n allen de schouders er onder moeten zetten. En dat betekent ook dat voetbal weer op de eerste plaats moet komen te staan en een wedstrijd met hoofdletters in een ieder zijn agenda moet komen te staan.

Oudega 45+ beet vorige week vrijdag in Sint Nicolaasga al het spits af. Het keerde met één punt uit drie gespeelde wedstrijden voldaan terug naar Oudega. Temeer omdat er meer had ingezeten en dus biedt het voldoende hoop voor de volgende speelronde die komende vrijdag 28 september bij HJSC in Hommerts plaats vindt.

Oudega 1/2 gaat morgenmiddag in Easterein op bezoek bij SDS 4 (aanvang 14.30), immer een taaie tegenstander. De dames van v.v. Oudega ontvangen om 14.00 het onbekende De Blesse VR1 uit Blesdijke. Ons damesteam plaatste zich soeverein voor de volgende bekerronde en had vorige week vrij. Benieuwd hoe ze uit de startblokken van de competitie schieten. Scheidsrechter is Germ-Jan Hes.

De volgende jeugdwedstrijden staan morgenochtend op sportpark It Joo op de rol:
9.00 Oudega/HJSC/Heeg JO9-3 - Woudsend JO9-2, spelbegeleider is Frâns Veldmans
9.00 Oudega/HJSC/Heeg JO15-1 - SC Bolsward JO15-1, scheidsrechter is Arjen Hoekstra
10:40 Oudega/HJSC/Heeg JO19-2 - CVVO JO19-2, scheidsrechter is Sjouke Boersma

Klik hier voor het volledige programma voor deze zaterdag 22 september 2018

Nog even een geheugensteuntje: als je als scheidsrechter/spelbegeleider verhindert bent zoek dan zelf op een vervanger en leg het probleem niet te snel bij de club neer. Bij vragen/wijzigingen app/mail Frâns Veldmans: 0615447666/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nogmaals we moeten er met z'n allen de schouders onder zetten dat betekent ook dat daar vrijwilligerswerk bij hoort.

Vanaf deze plaats wens ik iedereen heel veel succes en sportiviteit toe! Wedstrijdverslagen zijn meer dan welkom, graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..