Oudega trapt af! Na vijf minuten breekt de blesse door omdat er word geklungeld achterin. Het is 1-0 voor De Blesse. Oudega heeft opstart problemen maar komt langzaam aan in de wedstrijd.

35e minuut , Lieke met een mooie redding waardoor het 1-0 blijft.
Ook Oudega heeft genoeg kansen maar vaak komen ze niet bij de goal door buitenspel.

Rust

Aftrap genomen door Oudega, Irma word onderuit gehaald dus een vrije trap voor oudega.
Rinske geeft een hele mooie bal voor de goal maar.. Sytske mist & ook Miranda mist net de bal.
Daarna een corner voor De blesse maar word gelukkig overgeschoten.
De Blesse uit een ingooi weer in de aanval maar de bal word prima buiten de doelpalen gehouden door Lieke.

& dan in de 60ste minuut, corner voor Oudega!! Wordt fenomenaal in geschoten door Wietske na een mooie bal fan Sytske.
Bij deze prachtige corner is er iemand fan de tegenpartij gesneuvelt waardoor het lang duurt voor dat Oudega de feestvreugde door kan zetten voor nog een goal!
Baukje is ondertussen warm en komt erin voor Wietske! Wietske verteld op de bank in kleuren en geuren hoe ze de goal heeft gemaakt.

Nog een corner voor Oudega maar helaas achter door de wind. Sytske heeft een mooie kans op de 16m maar gaat net over.
Wissel irma-> jenny
Hele moaie kans voor Baukje maar gaat helaas op de paal! Ook Antsje krijgt hem er via de paal niet in...
Dan een lange bal op Baukje, de keeper staat te ver uit de goal en Baukje geeft een lange bal op antsje dy hem moai afmaakt!
2-1 voor Oudega!!

De wedstrijd is nog niet voorbij en er volgen nog kansen voor De Blesse.
Oudega vecht tot de laatste minuut voor de overwinning.
Gelukkig houd Lieke de ballen uit de goal en klinkt het verlossende eindsignaal!

De eerste competitie wedstrijd hebben we in the pocket!

Jildau Hoekstra