Voor Oudega 45+ staat vanavond de tweede competitieronde bij de oosterburen van HJSC in Hommerts op de rol. De volgende 11 (!) spelers treden daar namens Oudega aan: Foeke, Germ-Jan, Sjouke, Folkert, Evert, Klaas de Groot, Siemen, Reinder, Jacob, Jelle en Frâns. Om 19.30 is de wedstrijd tegen Renado, om 20.00 tegen gastheer HJSC en om 20.30 sluit het af tegen VVI. Over 2 weken is v.v. Oudega zelf gastheer van dit 7 tegen 7 voetbal. Hopelijk komen vanavond de eerste 3 punten op het kleed, in de vorige speelronde werden uit de 3 wedstirjden één punt behaald (tegen Renado) en twee nipte nederlagen geleden.

Oudega 2 speelt morgen om 14.30 de lastige thuiswedstrijd tegen Scharnegoutum'70 3. Vorige week leken de mannen van trainer/coach Klaas Jaarsma in het openingsbal bij SDS 4 op weg naar de eerste 3 punter maar in de slotfase kreeg het nog 3 treffers om de oren waardoor het afdroop. Scharnegoutum'70 3 won de eerste wedstrijd wel, Sleat 3 was het slachtoffer: 4-2. Vorig seizoen won Oudega 2 zowel de thuis- (3-2) als de uitwedstrijd (1-3) van de wit rode brigade.
UPDATE:
Aangezien Scharnegoutum'70 3 geen team op de been kan krijgen gaat de wedstrijd Oudega 2 - Scharnegoutum'70 3 morgen niet door. Een nieuwe datum volgt.

De dames gaan de provinciegrens over en strijden in de polder om de 3 punten. Tegenstander is Flevo Boys VR1, de wedstrijd in Emmeloord begint om 14.45. Oudega VR1 won vorige week met hangen en wurgen van De Blesse VR1 (2-1) terwijl Flevo Boys VR1 nog niet in actie kwam. Vorig seizoen verloor Oudega in de poulefase van de beker met grote cijfers van Flevo Boys. In Emmeloord werd het 4-1.

In Oudega staan morgen, zaterdag 29 september, de volgende jeugdwedstrijden op het programma.

9.00 Oudega/HJSC/Heeg JO8-3 - Stormvogels'64 JO8-1G. spelbegeleidster is Ande Groenveld
10.00 Oudega/HJSC/Heeg JO10-1G - Delfstrahuizen JO10-1, spelbegeleidster is Rinske Reijenga.

Klik hier voor het volledige programma. Eltsenien in protte sukses winske!