Oudega 45+ is gisteravond in voorbereiding gegaan om de derde competitieronde van volgende vrijdag 12 oktober. Deze wordt in eigen huis gespeeld en het vertrouwen is na de zegetocht in Hommerts groeiende. Toch blijven de benen van de voormalige sterkhouders keurig op de grond. Oudega 2 hoopt morgen wel weer in actie te komen, nadat afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Scharnegoutum'70 3 werd afgelast staat morgen de confrontatie met QVC 4 in Stavoren op het programma. De wedstrijd op sportpark De Ribbe begint om 14:30. 

Opvallend genoeg is QVC 4 niet het enige team in de competitie van de Quick Valken Combinatie van Oudega 2. Ook het derde team van de voetbalclub uit Stavoren is competitiegenoot van ons tweede elftal en volgende week zaterdag (13 oktober) de tegenstander op sportpark It Joo. De thuiswedstrijd tegen Scharnegoutum'70 3 wordt een week later, dus op zaterdag 20 oktober, ingehaald. 

Oudega VR1 speelt om 14:00 op eigen terrein tegen Aengwirden/Akkrum VR1. Geen onbekende tegenstander voor het team van Sietse Broersma/Marten Walinga want op 21 april stonden beide teams ook in Oudega tegenover elkaar. Toen waren de oranjehemden veel te sterk voor de tegenstandster uit Tjalleberd en Akkrum: 5-0. Morgen herhaling van zetten? Oudega VR1 verloor vorige week met 1-0 bij Flevo Boys en was de week er voor te sterk voor De Blesse VR1 (2-1). Aengwirden/Akkrum verloor vorige week met grote cijfers bij DWP VR1 en kwam die week ervoor nog niet in actie.

Het programma in Oudega voor zaterdag 6 oktober 2018:
9.00 Oudega/HJSC/Heeg JO8-3 - DTD JO8-1, spelbegeleidster is Brecht Osinga
9.00 Oudega/HJSC/Heeg JO15-1 - Akkrum JO15-1, scheidsrechter is Frâns Veldmans
10.15 Oudega/HJSC/Heeg JO9-3 - Zeerobben JO9-4, spelbegeleidster is Jenny Terpstra
14.00 Oudega VR1 - Aengwirden/Akkrum VR1, scheidsrechter is Jetze Terpstra.

Klik hier voor het volledige programma van deze zaterdag. 

Eltsenien in protte sukses winske!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen