Komende vrijdag 12 oktober doet het 45+ voetbal sportpark It Joo in Oudega aan. Waar het vlaggenschip van v.v. Oudega zo af en toe de wind flink tegen heeft daar heeft Oudega 45+ de wind momenteel flink in de zeilen. Het beleefde een moeizame eerste jaargang, zowel qua spelersaantallen (veel blessures) als punten maar dit nieuwe seizoen 2018/2019 gaat het op alle fronten meer dan prima. Het begon het seizoen op 14 september bij Renado welliswaar moeizaam maar die avond zag je al het nodige perspectief wat 2 weken later werd uitbetaald bij de buren van HJSC in Hommerts. 

Oudega pakte uit de 3 wedstrijden de volle mep, met maar liefst 4 wisselspelers. Hiermee bezet het momenteel de 2de plaats met een punt achter HJSC. De flow zette zich in Hommerts in de derde helft nog even voort, niet alleen vertaald in het aantal biertjes die werden weggetikt maar ook het aantal prijzen wat tijdens het draaiend rad in de wacht werden gesleept. Afgelopen donderdag werd er door de mannen van trainer Wiepke Tysma de voorbereiding op komende vrijdag in gang gezet. Met 9 man (waaronder Almar Stegenga) een prima opkomst. Zoals het nu lijkt kan leider Frâns Veldmans voor de ronde in eigen huis, 2 teams op stellen. Er hebben zich maar liefst 15 spelers aangemeld voor deze strijd.

De spelersgroep van Oudega 45+ bestaat vrijdag uit: Foeke Groenveld, Germ-Jan Hes, Sjouke Boersma, Folkert Groenveld, Evert Terpstra, Klaas de Groot, Jelle Osinga, Reinder Hoekstra, Frâns Veldmans, Jacob van der Goot, Albert Reinstra, Siemen Osinga, Jurjan Posthuma, Johan Altena en erelid Klaas Regeling. 

Het beloofd een sportieve en gezellige avond te worden met na afloop hapjes, drankjes en draaiend rad. We hopen natuurlijk ook op de nodige supporters in dit 45+ Mekka.
Het speelschema voor komende vrijdag ziet er als volgt uit:

Aanvang Veld Wedstrijd     Scheidsrechter: Uitslag
19:30 A Oudega 45+ - VVI 45+ Jetze Terpstra  
19:30 B HJSC 45+ - Renado 45+ Klaas Jaarsma  
20:00 A Renado 45+ - Oudega 45+ Klaas Jaarsma  
20:00 B HJSC 45+ - VVI 45+ Jetze Terpstra  
20:30 A Oudega 45+ - HJSC 45+ Jetze Terpstra  
20:30 B VVI 45+ - Renado 45+ Klaas Jaarsma  
             
Opmerkingen:          
Veld A is aan de kantinekant en Veld B dus aan de Idzegakant      
De eerst genoemde ploeg trapt af en speelt van oost naar west      

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen