Vanwege de herfstvakantie die vandaag begint dit weekend een inhaal/bekerprogramma. Voor Oudega 2 is dit een inhaalwedstrijd in eigen huis tegen de nummer 9 Scharnegoutum'70 3. Kan Oudega 2 in de vierde wedstrijd van het seizoen van de hatelijke nul afkomen? Vorig seizoen wist het tweemaal van de wit rode formatie te winnen. De wedstrijd op sportpark It Joo begint om 14:30. Om 15:00 in Luttelgeest staat de bekerwedstrijd van Tonego VR1 tegen Oudega VR1 op het programma. Tonego speelt net als Oudega in de 4e klasse, in dit geval in 4C en heeft nog maar 2 wedstrijden gespeeld. Beide wedstrijden werden wel gewonnen dus Oudega is gewaarschuwd.

Bij Oudega gaat het na een flitsende start moeizaam. Uit de laatste 3 competitiewedstrijden werd slechts één punt gepakt. De hamvraag voor morgen is, kan Oudega VR1 haar herpakken en zich plaatsen voor de volgende bekerronde?

Op sportpark It Joo staan morgen twee bekerwedstrijden voor de jeugd op het programma.
Om 9 uur is het Oudega/HJSC/Heeg JO9-3 tegen Mulier JO9-2 met Frâns Veldmans als spelbegeleider.
En om 10:15 speelt Oudega/HJSC/Heeg JO10-1G de bekerwedstrijd tegen DTD JO10-1 uit Jelsum/Cornjum. Hier is Æde-Piet Hoekstra de spelbegeleider.
In Hommerts wordt om 10 uur de bekerwedstrijd van Oudega/HJSC/Heeg MO19-1 tegen Broekster Wâlden MO19-1 uit Damwoude gespeeld.

Klik hier voor het volledige programma voor deze zaterdag 20 oktober 2018.

De selectie van het vlaggenschip van Oudega voor het duel met Scharnegoutum'70 3:
Rinze Veenstra, Pieter Hoogterp, Jelle Terpstra, Rink Bootsma, Æde Hoekstra, Heero Hoekstra, Feike Jagersma, Henri Kraak, Rinze de Groot, Tsjerk Hoogterp, Wybren Brouwer, Douwe Wiegersma, Mark Walinga, Rients de Groot en Hertzen-Harmen de Jong.
Scheidsrechter is Folkert Groenveld.