De wedstrijd tegen de koploper, het zou pittig worden maar hier waren wij op voorbereid.

Vorige keer dat wij tegen deze dames mochten voetballen was dat op een knollenveld.. we hoopten dat dat deze keer was veranderd, en gelukkig dat was het.
Wat was het een hete dag, een hele hete dag. Drinkpauzes werden ingelast en goed benut. Aangezien de ingeplande verhaalschrijfster zelf niet aanwezig was en ook geen vervanging had geregeld (boef) maak ik er nog even wat leuks van.

De wedstrijd begon, en we merkten direct dat het zwaar ging worden. Het waren erg voetballende en fysieke dames. Hier en daar was een duw of een pootje wat leide tot veel val gevallen maar opsich is iedereen er nog redelijk ongedeerd bij weg gekomen. De dwp dames waren erg goed in hoekschoppen en hadden hier hun eigen stratagien voor. We misten achterin dan toch wat lengte en dit leide tot 2 tegen doelpunten. De dames oudega voetbalden daarin tegen niet slecht, er werd lekker getickt, we vonden elkaar maar toch soms ook net niet. DWP was gewoon beter en hadden de wedstrijd verdiend met 4-0 gewonnen. Schouders er onder en doorgaan, volgende keer strijden we op thuisfront misschien liggen er dan meer kansen. Zaterdag staat de bekerwedstrijd tegen de dames uit Luttelgeest op de planning, deze week is er heerlijk getrained, en veel vooruitgang geboekt!

Lets go girls!!

Wietske Broersma