Bekerwedstrijd Tonego - V.V. Oudega

1e helft:
Wat gebeurt in Luttelgeest blijft in Luttelgeest.

2e helft:
De dames van Oudega beginnen met een andere opstelling en dit blijkt effectief. We komen toe aan meer voetbal en zetten meer druk. Na goed genomen vrije trap door Freeke (schouderklopje voor mezelf) tikt Sytske Wiegersma de 0-1 van de tweede helft in. De 1-1 van de tweede helft wordt afgekeurd vanwege een handsbal van Tonego. Even later valt de 1-1 toch en iets later wordt de wedstrijd afgefloten.

De eindstand vermelden we niet , maar de tweede helft werd er door Oudega stukken beter gevoetbald. Helaas is dit niet genoeg om nog verder te gaan in de beker. Zaterdag spelen we weer een competitie wedstrijd tegen V.V. Heerenveen.

Dit verslag werd in Ierland geschreven onder het genot van guiness. Proost en tot donderdag op trainen!
Freeke Hendrikse