Bijgaand het aanmeldformulier voor het lidmaatschap van de Club van 50 van v.v. Oudega:

Club van 50 VV Oudega SWF

Wat is de Club van 50?

De Club van 50 is er voor iedereen die de VV Oudega een warm hart toedraagt en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 50, - doneert. De VV Oudega gebruikt dit gedoneerde geld om projecten te realiseren waar de club zelf het geld niet voor heeft.

Waar zou je dan zoal aan kunnen denken?

De aanschaf van nieuwe materialen zoals, ballen, doelen, hesjes, etc. Kortom alles is bespreekbaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: de president van het bestuur van de Club van 50, Anton Hoekstra.

Ja, ik geef me op als lid van de Club van 50!

Als donateur van de Club van 50 betaal je per kalenderjaar € 50, - en steun je de voetbalvereniging Oudega SWF. Het donateurschap geldt voor een jaar en wordt aan het eind van deze periode stilzwijgend met een jaar verlengd.

_____________________________________________________________________________

Naam:                          ______________________________________________________________M/V

Adres:                           ______________________________________________________________

Postcode + plaats:     ______________________________________________________________

Email:                           ______________________________________________________________

Telefoon:                    _______________________________________________________________

Datum                         ______________________________________________________________

Handtekening:

Meldt zich hierbij aan als lid van de Club van 50 van VV Oudega SWF.

Het ingevulde formulier kan worden ingeleverd bij een van de onderstaande bestuursleden van de Club van 50:

-           Anton Hoekstra

-           Klaas de Groot