Het beloofd morgenavond, vrijdag 2 november, weer een spektakel te worden wat betreft het 45+ voetbal. Plaats van handelen dit maal is Idskenhuizen waar VVI settlet. Oudega 45+ gaat als koploper deze slotronde in maar zeker van de eindwinst is het bij lange na nog niet. Buurman HJSC staat in punten gelijk maar heeft een slechter doelsaldo (-3) ten opzichte van de oranjehemden uit Oudega. De oranjehemden uit Idskenhuizen loeren ook nog, zij staan op 2 punten achterstand van Oudega en HJSC. Voor Renado staat er morgenavond niets meer dan de eer op het spel, zij sluiten de rijen in deze klasse met 6 punten uit 9 wedstrijden.

De eerste wedstrijd morgenavond in Idskenhuizen is gelijk een kraker. Om 19.30 is het HJSC - Oudega. Tot nu toe wisten beide ploegen een keer van elkaar te winnen en 3 weken geleden eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Om 20.00 speelt Oudega tegen gastheer VVI waarna het om 20.30 de competitie afsluit tegen Renado.

De volgende spelers zijn morgen bij Oudega beschikbaar:
Foeke Groenveld, Folkert Groenveld, Sjouke Boersma, Evert Terpstra, Klaas de Groot, Jacob van der Goot, Siemen Osinga, Frâns Veldmans, Albert Reinstra en Reinder Hoekstra. Jelle Osinga is op het laatste moment geblesseerd afgehaakt. Supporters zijn morgenavond meer dan welkom in Idskenhuizen!

Stand algemeen