De wedstrijd Oudega -  Hielpen had natuurlijk een voorbeschouwing moeten zijn van een duel in de 5e klasse voor standaard teams. Maar het treurige doet zich voor dat beide vlaggenschippen zich in de reserve 6e klasse bevinden. Oudega moest dit drastische besluit 1,5 jaar geleden nemen, Hielpen volgde afgelopen winter. Beide teams hopen natuurlijk ooit weer terug te keren op het niveau waar het echt om gaat in plaats van deze diepe kelder. Morgen, zaterdag 10 november, bekampen beide teams elkaar in Oudega. De wedstrijd op sportpark It Joo begint om 14.30.

Het zelfvertrouwen, dat volledig weg was, is bij Oudega na vorige week weer wat gegroeid. Buurman Heeg 3 werd met een 7-0 zege huiswaarts gestuurd. Ook Hielpen wist 7 maal het net te vinden, het kreeg er 3 treffers om de oren tegen Mulier 2 waardoor hier een 7-3 eindstand de boeken in ging. Hielpen is met 10 uit 6 de nummer 3 van de ranglijst, Oudega staat met 6 uit 6 slechts negende.

De dames van Oudega hopen morgen de neerwaarste spiraal (afgezakt naar plek 8) om te buigen tegen het na 4 wedstrijden nog puntloze ST SJO WTTC/Udiros VR2. Deze wedstrijd wordt in Terwispel gespeeld en begint om 14.30. In Oudega staat morgen slechts één jeugdwedstrijd op het programma maar deze duurt wel 90 minuten. Om 10.30 is het Oudega/HJSC/Heeg JO19-2 - Mulier/Arum/Stormvogels'64 JO19-2. Klik hier voor het volledige programma van deze zaterdag 10 november 2018.