Op het moment dat Sinterklaas voet aan wal zet in Zaanstad trapt Oudega 2 in Makkum af voor de competitiewedstrijd tegen Makkum 4. Om 12.30 om precies te zijn klinkt het eerste fluitsignaal. Na de media aandacht van afgelopen weekend speelt Oudega 2 nu weer in de luwte. Makkum verzamelde uit 6 wedstrijden 6 punten en staat daarmee op plek 9, Oudega met 6 uit 7 een plek lager en dus tiende. Wil Oudega weer wat omhoog kijken dan zal er simpel gezegd gewonnen moeten worden in Makkum. De wedstrijd wordt op veld 2 gespeeld of te wel niet op kunstgras.

UPDATE VRIJDAGAVOND 16 NOVEMBER 18:20
De mannen van v.v. Oudega kunnen plat voor de Sinterklaasintocht want Makkum 4 kan geen team op de been brengen. De wedstrijd Makkum 4 - Oudega 2 gaat dus niet door.

De dames wonnen vorige week na een mindere periode overtuigend met 1-5 in Terwispel van WTTC/Udiros VR2. Morgen ontvangt het om 14:00 het damesteam van SC Espel. De polderbewoonsters boekten vorige week tegen De Blesse VR1 haar eerste overwinning van het seizoen en zijn daarmee van de hatelijke nul af. Deze 3 punten uit 5 wedstrijden is goed voor een 9de plaats op de ranglijst. Oudega VR1 staat met 7 uit 6 net nog in het linkerrijtje (6de). Scheidsrechter morgenmiddag op sportpark It Joo is Sjouke Boersma.

De volgende jeugdwedstrijden worden morgenochtend in Oudega gespeeld:
9.00 Oudega/HJSC/Heeg JO9-3 - Mulier JO9-2G, spelbegeleidster Sytske Wiegersma
9.00 Oudega/HJSC/Heeg JO15-1 - SWZ Boso Sneek JO15-1, scheidsrechter Rinze de Groot
10.00 Oudega/HJSC/Heeg JO10-1G - Scharnegoutum'70 JO10-1, spelbegeleidster Antsje Wiegersma.

Eltsenien moarn in protte sukses winske!