Het herenteam van v.v. Oudega sluit het jaar 2018 morgen af met een thuiswedstrijd tegen SC Bolsward 6. Oudega staat met 8 punten uit 9 duels op een tiende plaats, SC Bolsward (dat vorige week knap won van SDS) staat 7de met 11 uit 9. De boodschap voor Oudega is om het jaar 2018 niet in mineur te laten eindigen duidelijk: winnen. Om 14.30 wordt er op sportpark It Joo afgetrapt met afloop live muziek in de kantine door Bert Solo (nog bekend van zijn super optreden tijdens de startdag van dit jaar). De selectie van v.v. Oudega bestaat morgen uit de volgende spelers:

Idsert Osinga, Rinze Veenstra, Pieter Hoogterp, Jelle Terpstra, Rink Bootsma, Rients de Groot, Heero Hoekstra, Rinze de Groot, Roald Buma, Cornelis Boersma, Ate Terpstra, Douwe Wiegersma, Johan Altena, Siemen Osinga, Tsjerk Hoogterp en Mark Walinga.
Scheidsrechter is Sjouke Boersma.

De dames gaan morgen al vroeg op pad. Om 12.15 speelt het in Oosterzee tegen de nummer 2 EBC/Delfstrahuizen VR1. Het is alweer 3 weken geleden dat Oudega VR1 haar laatste wedstrijd speelde. Volgende week zaterdag staat de inhaalwedstrijd tegen Heerenveen VR2 (thuis, 11.30) op het programma.

De winterstop nadert, dus maar één jeugdwedstrijd op sportpark It Joo. Om 10.30 is het Oudega/HJSC/Heeg JO19-2 tegen TOP'63 JO19-1. Scheidsrechter hier is Klaas Jaarsma.
IMG 0530 1024x768