Komt Koning Voetbal of Koning Winter morgen op de eerste plaats? Het zal er gezien de weersverwachtingen om spannen. Morgen staan er in Oudega 3 wedstrijden op het programma. Om 9 uur met Oudega/HJSC/Heeg JO9-3 - SJO Warga/WWS JO9-2 meteen al een bekerkraker. Om 10.15 gevolgd door het competitieduel tussen Oudega/HJSC/Heeg JO10-1G en Tonego JO10-1. In Luttelgeest leed het schotvaardige Oudega/HJSC/Heeg een nederlaag, kan het zich hier morgen voor revancheren?

Het damesteam van v.v. Oudega speelt steeds eerder op de dag haar wedstrijden. Vorige week stond het om 12.15 aan de aftrap, morgen klinkt op sportpark It Joo om 11.30 het eerste fluitsignaal. Tegenstander is de nummer 8, Heerenveen VR2. Vorig jaar beet Oudega haar stuk op deze tegenstandster en verloor het met 1-3.

Alles dus in verband met de (nacht)vorst nog onder groot voorbehoud!

Programma zaterdag 15 december op sportpark It Joo in Oudega:
9.00 Oudega/HJSC/Heeg JO9-3 - SJO Warga/WWS JO9-2 (beker), spelbegeleider Frâns Veldmans.
10.15 Oudega/HJSC/Heeg JO10-1G - Tonego JO10-1, spelbegeleider: Germ-Jan Hes.
11.30 Oudega VR1 - Heerenveen VR2, scheidsrechter: Folkert Groenveld.