Even een kleine terugblik op afgelopen jaar/half seizoen. Wij als dames mochten namelijk afgelopen jaar 9 keer op het voetbalveld verschijnen en ons best doen tegen de tegenpartij. Dit heeft gezorgd voor 4 maal een winst, 1 maal een gelijk spel en 4 maal helaas een verlies. Er valt voor komend half seizoen dus nog zeker wat te verbeteren. Des al niet te min staan wij wel keurig op een 5e plaats in de competitie en hier mogen wij met zijn allen zeker trots op zijn. (applausje voor jezelf).

Met nog altijd onze trouwe trainer Sietse verschijnen wij aanstaande donderdag (hopelijk) met een grote groep van erg gemotiveerde speelsters weer op het trainingsveld. Het belooft heerlijk trainingsweer te worden dus ik zou zeggen komt allen!

De kanshebbers op dit moment om de erg populaire en wel bekende titel als “trainingsbeest” te mogen dragen zijn: Freeke op nummer 1, Lieke op nummer 2, Marrit op 3
Natuurlijk zijn wij met zijn allen erg trots op deze dames, en de dames die er net onder bungelen worden vast en zeker gemotiveerd door deze mededeling.

Dan hebben we nog onze speelster die helaas (nog even) missen.

Onze spits Jenny is geopereerd aan haar enkel en is aan het revalideren.. Jenny we hopen dat je snel weer de oude wordt en weer een balletje komt trappen op de trainingen met ons!

Dan hebben we nog onze zoveelste backpacker uit het team Sjoukje R! Wat heb je al mooie dingen gezien in Azië en wat zijn wij benieuwd naar jou verhalen. Af en toe krijgen we al een snapchatje en wat andere leuke kiekjes! Have fun, zo lang het nog kan.. want het einde van jouw reis komt langzamerhand ook bijna weer in zicht.. en voordat je het weet zit je weer bij ons in de training box die dan uiteraard waarschijnlijk nog steeds naar oliebollen stinkt!

Onze verdedigster Jildau komt ook bijna weer thuis! Of… toch niet… Ow nee.. zij gaat eerst haar verdiende geld nog uitgeven in Bali en dan komt onze soldaat weer terug bij ons in de achterhoede! Jildau nog even door bikkelen die laatste weekjes en kom alsjeblieft even in de tussentijd op een training langs, zodat we je weer even kunnen verwelkomen en wederom uitzwaaien.

En dan hadden we ook nog ergens een keepertrainer, assistent trainer, kerel van een speelster bij ons team ingetrokken, Ta Ta Taaaaaa daar was Dave! Dave dankjewel voor je inzet afgelopen half seizoen en we hopen je komend half seizoen weer vaak te zien!!

En dan niet te vergeten onze Marten! Marten, de persoon die zorgde dat het team blij kijkt, de schema’s op orde waren en wij dus op tijd en op de goede locatie waren voor de wedstrijden. Marten bedankt en we zien je komende donderdag misschien wel weer even op het veld?

Dames, laten we dit half seizoen weer knallend beginnen met een mooie training opkomsten, lachende en serieuze blikken op de trainingen en gejuich na de wedstrijden!

Wietske Broersma