Vanaf het eerste moment zijn de twee teams erg aan elkaar gewaagd en krijgen ze allebei kansen. Na 10 minuten krijgt Oudega toch meer overwicht en wordt er mooi gecombineerd. Halverwege de eerste helft draait Rinske mooi weg van de verdediging en scoort; 1-0! De dames krijgen de smaak te pakken en meer kansen en schoten op goal volgen. Na een mooie combinatie scoort Freeke de 2-0. Dit veroorzaakt veel gejuich aangezien ze nog nooit in een wedstrijd heeft gescoord.

Ook in het begin van de 2e helft is Oudega de betere ploeg en creëren ze weer veel kansen. Onder andere Mandy, Rinske en Sjoukje krijgen enkele mogelijkheden om de voorsprong te vergroten maar helaaa lukt dit steeds net niet. VVI mist gelukkig ook veel kansen waardoor het spannend blijft. De dames van VVI gaan halverwege de tweede helft beter spelen en de 2-1 volgt dan ook snel. Over en weer blijven de kansen komen, het is echter VVI die hier nogmaals gebruik van maakt: 2-2 en hier blijft het ook bij.

De dames van Oudega kunnen terugkijken op een goede wedstrijd met af en toe mooie combinaties tegen een ploeg die in de middenmoot van de 3e klasse speelt.

Volgende week weer een competitiewedstrijd thuis tegen WTTC/Udiros V2 om 14.00.

Freeke Hendrikse

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen