Niet afgelast ?!?! Om 11 uur stonden we allemaal in de hal moed te verzamelen om de stromende regen binnen te stappen. Maar na een lange reis door de polder bleek het weer best mee te vallen en het veld mooi bespeelbaar. Oudega creëert meteen een kans. Mandy schiet de bal voor en Adrie maakt mooi af, 0-1. Oudega blijft sterk en Mandy brengt de bal weer voor, Silke mist.

Na 10 minuten zakt Oudega wat in en valt de 1-1.
Vrije trap van Sietske kwam mooi voor maar werd niet benut.
Het laatste kwartier creëert Oudega veel kansen maar gaat er veel mis. Toch weet Adrie het net weer te vinden 1-2.

Tweede helft:

Espel startte in de 2e helft met 10 man waar Oudega hoopte van te profiteren. Maar binnen 10 minuten klonk er gejuich aan de kant van Espel de versterking van het meisjes team kwam helpen.
Oudega speelt rustiger rond dan de 1e helft en speelt de bal op Sjoukje waar de bal daarna op de paal terecht kwam.

Ook aan de andere kant waren verschillende kansen maar keeper Sytske W redde Oudega. In de 60ste minuut werd Adrie vrij voor de keeper en gaf de bal mooi op Rinske af, die de bal mooi in het hoekje plaatste. 1-3

Het onrustiger waardoor het ook nog spannend was. Espel scoorde nog een keer door een dubieuze goal wat aan de kant van Oudega erg op buitenspel leek. 3-2. Oudega liet de kop niet hangen en hadden nog wat kansen. Freeke kwam nog 1 op 1 met de keeper maar dit liep uit op niks. Mandy kreeg ook nog een grote kans vanuit een voorzet van Rinske maar ook deze ging er niet in.

Uitslag 2-3, net als de vorige keer tegen Espel.
Einde verhaal.
Mandy Valkema

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen