Voor de verandering niet eens een fotoverslag van een thuiswedstrijd van een jeugdteam maar van een uitwedstrijd. Op sportpark Schatzenburg in Menaam speelde zich gisterochtend het duel af tussen DFC (Dronrijp/Foarút) JO15-1 - Oudega/HJSC/Heeg JO15-1. Beide teams waren in de voorjaarsreeks nog puntloos dus begonnen niet met heel veel zelfvertrouwen aan dit duel. OHH was de bovenliggende partij maar kon pas op slag van rust de score openen. Uitblinker Steven Bosma schoot vanaf de rand van de 16 raak.

Hiermee was het ijs in een (toen nog) bewolkt Menaam gebroken. Het gaf de thuisploeg een mentale dreun en was voor de gasten een opsteker. Na de thee liep OHH al snel bij de thuisploeg weg. Aan de hand van Steven Bosma werd het een ruime 0-5 zege waardoor OHH na 3 verloren wedstrijden van de hatelijke nul af is. DFC JO15-1 staat na 5 duels nog steeds met lege handen. Klik hier voor de uitgebreide fotoreportage van deze wedstrijd en bekijk onderstaand de wonderschone 0-2 van Steven Bosma.