Onder vooral 's ochtend een grauw wolkendek lichten we twee wedstrijden uit die afgelopen zaterdag 6 april op ons sportpark It Joo in Oudega gespeeld werden. Beide wedstrijden eindigden in een 2-2 gelijkspel. De doelpuntenproductie bij de wedstrijd OHH JO15-1 tegen RVC/Langweer JO15-1 kwam langzaam op gang. Pas halverwege de tweede helft kon voor het eerst het scorebord bediend worden. De bezoekers uit Sint Nicolaasga/Idskenhuizen/Langweer namen de leiding.

OHH knokte zich snel terug maar RVC kwam weer op voorsprong. In extremis viel alsnog de (verdiende) gelijkmaker voor de gastheren. Oudega 2 speelde met gelegenheidsdoelman Patrick Hiemstra tegen Mulier 2 uit Witmarsum. Andermaal toonden de mannen van de scheidende Oudegaster (technische) staf karakter. Bij rust stonden de oranjehemden op een 0-2 achterstand maar na de thee met Tsjerk Hoogterp in de ploeg en de komst van supporter Geert Kroes verging het Oudega een stuk beter. Jelle Terpstra scoorde na eerst een panna de aansluitingstreffer, Tsjerk Hoogterp benutte in de slotfase een strafschop: 2-2. Klik hier voor het fotoverslag van deze twee wedstrijden.