Op zaterdag 1 juni a.s. wordt er voor de jeugdspelers (JO8 t/m JO15) van Oudega, HJSC en Heeg een leuke afsluiting georganiseerd op en nabij de voetbalvelden in de Hommerts.

Van 9.00u tot ca. 11.00u : de JO8- en JO11-pupillen spelen met hun eigen team 2 wedstrijdjes tegen een samengesteld team van bv mem, tante, zus, nicht etc. van de pupillen. Graag 8.45u aanwezig zijn op het voetbalveld!

Van 10.30u tot ca. 12.00u : de JO13- en JO15-junioren spelen met hun eigen team 2 wedstrijdjes tegen een samengesteld team van bv heit, oom, neef, broer etc. van de junioren. Graag 10.45u aanwezig zijn op het voetbalveld!

Ook gaan de jeugdteams een levend tafelvoetbalspel spelen!

Daarnaast kun je je laten schminken, er kan gegrabbeld worden en hebben we een verloting met ook dit jaar weer leuke prijzen. Ook dit jaar ons welbekende broodje knakworst en voor de kinderen is er gratis limonade.

Deze slotdag van OHH wordt mede mogelijk gemaakt door alle in de bijlage genoemde sponsors!

We hopen weer op een gezellige en sportieve ochtend voor iedereen!             Tot ziens op zaterdag 1 juni!

Voor meer informatie over voetbal en onze verenigingen, zie www.stohh.nl

Organisatie: Activiteitencommissie jeugdvoetbal Oudega, HJSC en Heeg (OHH):

Thea Vlagsma, Tjeppie Ferbeek, Evelien Raap,

Simone Koopmans, Saskia Smits, Githa de Vries en Wieteke Dijkstra

Deze slotdag van OHH wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

De Jong Watersport, Heeg

Dorpshuis Oan it Far, Hommerts