Nog even en dan is het zomerstop.
Volgend seizoen komen er 2 senioren teams bij, namelijk een dames 7 tal en heren 35+ 7 tal (vrijdagavond). Dit is natuurlijk geweldig nieuws. Samen met de 45+ (vrijdagavond) en dames en heren op zaterdagmiddag hebben we dan 5 senioren teams. We zijn voor de heren op zaterdagmiddag nog wel op zoek naar een trainer en leider(s), maar dit zal goed komen.
Onze jeugdleden voetballen onder de vlag van OHH en zullen het komende seizoen weer bij de verschillende teams ingedeeld worden.

Zoals tijdens de ALV besproken bedraagt de contributie voor het seizoen 2019/2020:

• Senioren €145,00
  • Senioren 7 tal €100,00 (€ 50 per half seizoen)
  • Senioren noodleden  €80,00
  • Verenigingsleden €55,00
  • A-junioren (JO19) €87,50
  • B-junioren (JO17) €80,00
  • C-junioren (JO15) €80,00
  • D-pupillen (JO13) €77,50
  • E-pupillen (JO11) €77,50
  • F-pupillen (JO9) €70,00

Nieuw is de contributie voor noodleden ad € 80, deze is op verzoek toegevoegd en wordt bij steeds meer clubs toegepast. Noodleden zijn spelers/speelsters die maar een paar keer per seizoen kunnen meedoen i.v.m. werk bijvoorbeeld. Bij twijfel kun je altijd nood lid worden, wel moet dit vooraf aangegeven worden bij het bestuur.

Tot slot zijn afmeldformulieren en aanmeldformulieren op www.vvoudega.nl te vinden. Afmelding van het lidmaatschap moet voor 15 juni geschieden. Bij opzegging na deze datum blijft (volgens de statuten) de contributie voor het gehele volgende verenigingsjaar verschuldigd. Vanaf het nieuwe seizoen wordt geen retributie meer gegeven aan leden die tijdens het seizoen stoppen door blessures, of minder spelen door bijvoorbeeld een wereldreis etc.

Tegen het einde van het seizoen staan er voor de senioren nog twee leuke activiteiten op de planning. Op 14 juni vertrekken we naar Ameland voor het clubweekend en op 1 juni staat de slotdag gepland. Voor beide kun je je nog opgeven bij je trainer/leider of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Door Hemelvaart en Pinksteren en het uitje naar Ameland was het dit jaar lastig om een geschikte datum te vinden voor de slotdag. We streven ernaar om volgend jaar weer een slotweekend te houden van twee dagen!

Alvast een fijne vakantie en tot het volgend seizoen!

Bestuur vv Oudega