De vakanties zijn bijna weer voorbij en de eredivisie is inmiddels alweer begonnen.

Vanaf dit seizoen willen wij graag weer een reinjaske opstarten. Om het de organisatie gemakkelijk te maken liften we dit keer mee met het AD Managerspel.

Deelname is gratis.

Via deze link: https://ad.persgroepmanagerspel.nl/?league=j9Loa44ARRKdnk7GMiM4eA kun je je heel gemakkelijk aanmelden (via speel mee maak je met je eigen mailadres een profiel aan). Nadat het profiel is geactiveerd kun je een elftal samenstellen voor het Eredivisie seizoen 2019/2020. Per club kun je maximaal één speler kiezen. Met bovenstaande link speel je automatisch mee met ‘t reinjaske.

Momenteel loopt de proefperiode en vanaf speelronde 6 (zaterdag 14 september) gaat het echt om de punten. Je kunt vanaf ieder moment nog meedoen om speelronde winnaar te worden, echter om de meeste kans te maken op ’t reinjaske zal je uiterlijk 14 september moeten deelnemen.

Prijzenpot* vriendenleague Reinjaske vv Oudega 2019/2020:

• Klassementswinnaar wint ’t reinjaske en een voetbalshirt van “zijn”/”haar” eredivisieclub naar keuze.
  • 2e - 3e prijs: deze worden geloot uit iedere speelronde winnaar

(klassementswinnaar loot niet mee)

Prijs uitreiking tijdens de slotdagen van vv Oudega juni 2020.

*de prijzenpot wordt geactiveerd bij voldoende deelname (minimaal 25 personen)