Een knappe comeback van OHH JO11-1 tegen het sterke Workum JO11-1 kwam net te laat voor een goed resultaat in dit bekertreffen. Maar het was een leerzame wedstrijd voor onze jongens waarvan het gros vorig seizoen in JO10-1 speelde. Johan, Sil en Rick zijn de gelederen komen te versterken. Een groter veld en meer tegenstand. In de eerste helft kwam OHH er in het begin nauwelijks aan te pas en nam Workum aan de hand van de uitstekende nummer 8, Sybe, het voortouw. Workum nam dan ook verdiend de leiding en bouwde deze uit na 0-2 alvorens Jelle-Douwe uit de eerste de beste aanval van OHH wat terugdeed.

Workum bracht de marge alweer snel terug naar twee maar het was Johan die kort voor de limonade de spanning weer terugbracht.

De tweede helft was een stuk rommeliger. Workum bleek ook in dit bedrijf de gevaarlijkste ploeg en OHH moest het van speldeprikken hebben. De gastheren verdedigde echter in de tweede helft wel een stuk beter. Al met al een mooi leerproces op deze schitterende zaterdagochtend 14 september 2019. Workum kwam na de limonade op 2-4 en een eigen goal van Hidde leek de beslissing in deze felle wedstrijd: 2-5. Maar OHH gaf (terecht) niet op. Eerst was het Hylkde die scoorde en even later een geweldige pegel van Ruben en de spanning was weer helemaal terug in dit spektakelstuk: 4-5.

Het laatste woord leek ook aan Ruben te zijn maar diens poging eindigde op de lat waarna het laatste fluitsignaal van Miranda klonk. Een mooie pot voetbal, Workum nam de 3 punten mee maar OHH kan terugkijken op een prima wedstrijd!

Klik hier voor het fotoverslag van deze bekerwedstrijd.