Afgelopen vrijdagavond mochten we weer het veld betreden. Dit keer naar Oudemirdum. We vertrokken met 10 dames, een mooie selectie. De eerste wedstrijd was voor ons ook gelijk de lastigste van deze avond. Namelijk tegen Workum, hier hadden we eerder een keer van verloren en gelijk gespeeld. Op naar revanche dus! Helaas waren we nog niet erg scherp, hierdoor kon workum al in het begin een doelpunt maken.

Helaas... hierna volgde ook de 2-0. Gelukkig werden we naarmate de wedstrijd vorderde scherper en konden ook wij het doel vinden. Eindstand: workum- oudega 2-1.
Hierna volgde een oefenduel tegen het 7- tal MO-17 van Workum. Hier waren we al een stuk scherper! De meiden hadden wel een super conditie, maar wij maakten de goals! Goed verdeeld dus! Eindstand oudega- workum MO-17 2-0
Hierna hadden we een halfuurtje pauze omdat we nu met 5 teams zijn. Na de pauze mochten we aantreden tegen NOK. We speelden wat aanvallender. Dus resulteerde in een 0-2 overwinning!
De laatste wedstrijd was tegen Bakhuizen. Hier hadden we tot nu toe iedere keer van gewonnen. Dus het vertrouwen was er! Mooie combinaties werden er gemaakt en al vrij snel stonden we 2-0 voor. Helaas lieten we het verdedigend zo nu en dan een beetje liggen. Waardoor de tegenpartij ook 2x kon scoren. Maar hier hadden wij ook weer een antwoord op! Uiteindelijk hebben we met 4-2 van bakhuizen gewonnen!

We komen steeds meer in het spel! Over 2 weken onze laatste officiële speelronde in Oudega voor de winterstop! Maar we hoeven daarna nog niet stil te zitten, want zoals jullie hierboven kunnen lezen hebben we 1 extra team er bij gekregen. Hierdoor zal Workum 1 extra avond organiseren, wat wij erg waarderen!

Sieuwke Leenstra