We waren ruim op tijd aanwezig en al druk met de warming up toen mulier ook aan hun warmup begonnen. We waren compleet met 17 speelsters, Dave en Sietse. Even terug de kleedkamer in de opstelling doorgesproken en op naar het kunstgras. 12.00 uur Mulier trapt af en Oudega veroverde de bal en gaat richting het goal helaas schoot Rinske in de hoek en mist. Silke H. heeft een paar mooie hoekschoppen. Één van de laatste hoekschoppen van de eerste helft, een mooie combinatie van Sytske Wiegersma en Rinske maar helaas kwam de bal in het zijnet van het goal.

Miranda maakt op het midden veld een langzame opbouw vanaf Wietske, Silke H. , Sytske Wiegersma schoot op goal helaas tipt de keepster de bal over.

Het was bijna einde van de 1ste helft toen Rinske voorzet geeft op aangeven van Antsje waarna Antsje op de paal
Schoot, de rebound schiet Silke H. op goal helaas in handen van de keepster. De 1e helft speelden we vooral op de helft van mulier. Silke S. Heeft ongeveer 4 terugspeelballen gehad, we voetbalden in een te kleine ruimte en kwamen er niet doorheen.

De 2e helft is begonnen. Gelukkig valt de 1e goal vrij snel 13.03 uur na een kwartier spelen. Adri is de gelukkige en we zijn dolblij. 5 minuten later levert de verdediging van oudega de bal zo in in de voeten van Sjoukje die na een prachtige solo de 2-0 maakt, 15 minuten later is Sjoukje weer degene die de 3-0 maakt. Jenny denkt volgens mij dit kan ik ook. We staan versteld van de kopballen van Jenny en Sietske welke 4 en 6-0 inluiden. Jenny heeft ook nog de 5-0 gemaakt met een mooie goal.

Een matige wedstrijd met een moeilijke tegenstander die niet uit de voeten kwam op het kunstgras. Het was prachtig weer en we kijken uit naar de volgende wedstrijd, 3 punten zijn binnen.

Silke Stilma