De herfst is in alle toonaarden losgebarsten. De overvloed aan regen gooide wederom roet in het voetbalprogramma. De vorige week al afgelaste 45+ ronde op sportpark It Joo ging afgelopen vrijdag opnieuw niet door. Wanneer deze speelronde nu zal worden ingehaald is afwachten. Komende vrijdag wordt er regen en wederdienende in Heeg gespeeld en op vrijdag 1 november is Bakhuizen gastheer van deze competitie. Ondertussen zijn de deelnemende verenigingen (Oudega, Heeg, QVC, Bakhuizen en De Wâlde) verenigigd in een groepsApp.

Ook de jeugdwedstrijden werden afgelast en door de thuiswedstrijd van de dames ging woensdag al een streep daar tegenstander SC Stiens/DTD VR3 geen team op de been kon krijgen. Nieuwe datum voor dit duel is zaterdag 14 december om 14.00. De dames bereiden haar nu voor op het bekerduel van maandagavond 21 oktober in Ferwert tegen een combinatieteam van Wardy/Birdaard/Marrum.

Het herenteam kwam gistermiddag wel in actie. In Munnikeburen was VWC 2 de tegenstander. Het team van interim-leider Gerrit Martens stond al binnen een minuut met 1-0 achter maar de schade was snel repareerd door een goal van Pieter Hoogterp. De 1-1 na 5 minuten bleek achteraf ook de eindstand te zijn. In de slotminuut had jeugdspeler Reinold Wassenaar nog de winnende treffer op de schoen maar voor open goal miste de youngster....Over het geheel gezien was Martens tevreden met het punt. Het betekende wel het eerste puntenverlies van Oudega 1. Na 3 wedstrijden staat het puntenaantal op 7. Volgende week is het herfstvakantie, op zaterdag 26 oktober is Sleat 3 de volgende tegenstander. De wedstrijd vangt aan op het ongebruikelijk (late) tijdstip van 15:50 aangezien de dames dan ook thuis spelen.

Wie nieuws of wedstrijdverslagen heeft, schroom niet maar mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We gaan kijken wat ons de komende week brengt. In ieder geval blijft het door de herfstvakantie ook volgende week zaterdag stil op sportpark It Joo, de teams die in actie komen spelen namelijk een uitwedstrijd.