Er lijkt de laatste tijd een vloek te rusten op het weer op vrijdag. Op het momtent van schrijven, donderdagmiddag, hebben we een zeer vriendelijk weerbeeld maar ook voor deze vrijdag hebben de weerkundigen het ook weer over regen en onstuimigheid. Dit heeft voor Oudega 45+ al twee keer roet in het eten gegooit. Twee weken geleden werd de speelronde in Oudega afgelast en ook de inhaalronde van vorige week vrijdag kon door het slechte weer geen doorgang vinden op sportpark It Joo. Morgenavond is Oudega VR2 de gastvrouw op het eigen sportpark.

Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen want Oudega VR2 presteert boven verwachting goed. Alleen Workum VR1 blijkt nog een (te) taaie kluif voor het Oudegaster 7-tal, naast een drietal competitiewedstrijden staat er ook een oefenduel met Workum MO17-1 op het programma. Scheidsrechters zijn morgen Jurjan Posthuma en Jetze Terpstra.
Het programma voor Oudega VR2:
19.30 Workum VR1 - Oudega VR2
20.00 Oudega VR2 - Workum MO17-1 (oefen)
21.00 NOK VR2 - Oudega VR2
21.30 Oudega VR2 - Bakhuizen VR1

Ook Oudega 45+ maakt morgenavond niet veel kilometers. Bij buurman Heeg gaat het strijden om de punten. De laatste speelronde dateert alweer van 4 weken geleden. De laatste training is van 3 weken geleden dus mogelijk zijn de spieren weer wat stram geworden. Met het volgende 9-tal treedt Oudega in Heeg aan:
Foeke Groenveld, Germ-Jan Hes, Jacob van der Goot, Evert Terpstra, Albert Reinstra, Reinder Hoekstra, Jelle Osinga, Siemen Osinga en Frâns Veldmans.

Het programma voor Oudega 45+ voor deze avond is:
19.30 Bakhuizen 45+ - Oudega 45+
19.50 Oudega 45+ - De Wâlde 45+