Sinterklaas en zijn (zwarte) Pieten hebben het land ondertussen weer verlaten maar morgen (zaterdag 7 december) komen de koplopers naar sportpark It Joo. Oudega VR1 neemt het op het middaguur (12:00) in eigen huis op tegen het (nog) ongenaakbare SDS VR1. De tegenstander uit Easterein heeft in 9 wedstrijden nog geen punt verspeeld en staat ondertussen 5 punten los van de nummer 2, GAVC VR1. Oudega staat met 16 punten uit 9 wedstrijden op de vijfde stek. Scheidsrechter morgenmiddag is Sjouke Boersma.

Ook het herenteam van v.v. Oudega ontvangt morgen de lijstaanvoerder. Heerenveense Boys 6 verdedigt om 14.30 in Oudega de koppositie. De ploeg uit het Friese Haagje heeft 24 punten uit 10 duels behaald, Oudega staat met 19 punten uit 9 wedstrijden op de derde plaats. Kortom een topper op ons sportpark met Patrick Hiemstra als arbiter.

Om 18.30 wordt de eerste seizoenshelft van 2019/2020 officieus afgesloten met live muziek in de kantine door Endless.

De jeugdwedstrijden morgenochtend:
9.00 OHH JO11-1 - CVVO JO11-1 met Jacob van der Goot als spelbegeleider.
9.00 OHH JO8-2G - ONS Sneek JO8-1 met Miranda Ekas als spelbegeleidster.

Nieuws/wedstrijdenverslagen blijven meer dan welkom, het mailadres is welbekend: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..