Tja wat zal ik over deze wedstrijd eens vertellen..Met z’n allen wilden we graag dit potje winnen, maar helaas zaten we allemaal wat in een sleur vandaag. Lieke stond achterin sterk te voetballen, ze hield achterin veel ballen tegen. We konden de bal niet voorin het spel houden. Er werd onrustig gespeeld precies zoals we juist niet wilden. In de 13e minuut gooit zeerobben de bal in en komt voor het doel. Zeerobben scoort.. 1-0.

Oudega herpakt zich maar kan niet tot kansen komen. Silke de keepster is er een paar keer steeds goed bij te keepen. Gelukkig blijft het voor de rust beperkt tot 1-0.

In de rust wisselen Jildau en Antsje zich van de bank naar het veld.
In de eerste minuten speelt Oudega sterk en hebben we ons eigen voetbal weer een beetje terug waarmee we wat kleine kansjes maken om er ook maar eens 1 in te scoren. Helaas houdt dit niet lang stand en spelen we te scherp op buitenspel met enige twijfel aan de scheids.. waarmee Zeerobben profiteert en dus krijgt Zeerobben weer kansen.. de 2-0 en de 3-0 vliegen er vlot achter elkaar in.

Michelle en Baukje worden in het veld gewisseld en we gaan over op het spelen met 1 op 1 achterin.
In de 60e minuut komt Zeerobben voor de man en tikt de keepster van oudega uit.
Zeerobben is nu ietsje minder scherp en Oudega probeert nog wat dichter bij het doel te komen. Na een tikje van Michelle op Sietske W schiet ze de bal net naast.

Oudega krijgt een corner en baukje kopt de bal op randje 16. Antsje schiet met een boog de bal in de handen van de keepster.
In de 64e minuut is Zeerobben weer aan de beurt (nouja eigenlijk niet;)) en schiet de 5-0 door geklungel achterin het veld binnen.

In de 65e minuut weet Oudega toch nog te scoren door een voorzet van Sjoukje en een kopbal van Wiegersma.
Ondertussen weet Zeerobben 5 minuten lang niet bij het goal te komen. En in de 70e minuut krijgt Sjoukje de bal te pakken en weet de 2e er in te scoren.

We krijgen nog een vrije trap, deze vliegt helaas naast.
Ook in de 80e minuut komt Antsje voor de man en neemt de bal mee richting het goal, helaas schiet ze recht op de keepster.

Eindstand 5-2.
Helaas, Het zat er niet in vandaag. Iets wat we zeker niet wilden. Volgende week zijn wij het hopelijk die de punten pakken!

Marrit Hoekstra

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen