Na de persconferentie van 31 maart j.l. heeft de KNVB besloten dat de competities in het amateurvoetbal niet worden hervat. Dit besluit geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland. KNVB: " Met de verlenging van de maatregelen kunnen we vaststellen dat de competities niet meer op een gewenste manier kunnen worden uitgespeeld. In tegenstelling tot bij de profs, bestaat er voor de amateurs ook geen scenario om wedstrijden nog door te schuiven tot na de start van de zomerstop. Onder andere omdat de zomervakantie in sommige regio’s al op 4 juli start."

Daarnaast heeft de KNVB besloten dat er dit seizoen geen eindstanden komen en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Voor VV Oudega betekent dit dat de platte kar de schuur weer in kan en dat Oudega 1 dit jaar helaas niet voor het kampioenschap gaat. Zij eindigen met een puntentotaal van 32 uit 15 wedstrijden; een mooie prestatie! Ook de dames behalen een verdienstelijke 20 punten uit 12 wedstrijden, waarmee ze momenteel de vierde plek bekleden.

Afhankelijk van de verdere maatregelen die de overheid neemt, besluiten wij als bestuur of en hoe we het seizoen gaan afsluiten! Jullie horen t.z.t. weer van ons!
Houd afstand, blijf gezond en let een beetje op elkaar!

Bestuur v.v. Oudega