Afgelopen donderdag 30 april kon de jeugd van OHH na een coronastop van 6 weken de wei weer in. Als hokkelingen, die na een lange winter van op stal hebben gestaan weer naar buiten mogen, betraden ze het door de droogte aangetaste hoofdveld van v.v. Oudega. Dit met in acht neming van speciale regels opgesteld door het RIVM. De verantwoordelijkheid ligt zoals eerder gemeld bij de trainers zelf. Onder leiding van Arjen Hoekstra, Maarten Scholten en gasttrainer Lammert Harkema hadden de spelers en speelsters veel "wille". 

Bij de eerste groep kabouters (JO8 en JO9) waren 33 kinderen en bij de tweede groep JO10, JO11 en JO12 waren liefst 32 enthousiastelingen. Vanochtend wordt er in Heeg (besloten) getraind, van wedstrijden is dit seizoen geen sprake meer. Voorzichtigheid blijft op alle vlakken geboden.

Klik hier voor een fotoimpressie gemaakt door Ajen Hoekstra.

Het hoofdveld van v.v. Oudega mag ondertussen van de gemeente gesproeid worden. De regen van de afgelopen dagen was een druppel op een gloeiende plaat. Afgelopen dinsdag vloog een drone boven ons sportpark in het kader van "Fryslân fan boppen".  Krijter Johan Altena had zijn creativiteit er op los gelaten en een tekst op het veld gekalkt in deze erbarmelijke tijd. Zie hieronder de beelden van de merenroute.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen