Het nieuwe voetbalseizoen 2020/2021 staat voor de deur. In het damesteam van v.v. Oudega hebben zowel in de selectie als in de staf enkele mutaties plaats gevonden. Adrie Hietkamp-Osinga en Sjoukje Reijenga hebben de voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Anouk Bok en Baukje Wijnja nemen hun plek in. Anouk Bok gaat haar debuut maken en Baukje Wijnja (foto) uit Heeg maakt de overstap vanuit de jeugd. De rest van het meidenteam (OHH JO19-1) heeft voor HJSC gekozen dat nu voor het eerst in haar bestaan een damesteam heeft. Sietse Broersma heeft definitief het trainersstokje overgedragen aan Dave van der Leij.

Sietse Broersma heeft zijn sporen in het dames (en meiden)voetbal in Oudega meer dan verdiend en dat verdiend een groot compliment en woord van dank. Ook leider Marten Walinga heeft afscheid genomen. Hij stond de afgelopen 3 seizoenen aan het roer van Oudega VR1 en ook daarvoor hartelijk dank. Sjoerd Stilma (de heit van keepster Silke) is de opvolger van Walinga. Komende zaterdag 22 augustus is de persdag gevolgd door een oefenwedstrijd in eigen huis tegen SC Franeker VR1 (aanvang 14:30). Aanstaande donderdag 20 augustus speelt Oudega VR1 eerst nog de uitwedstrijd in en tegen SC Bolsward VR1 (19:30).

Op zaterdag 5 september staat op sportpark It Joo de pikante bekerwedstrijd tegen HJSC VR1 om 14:00 op het programma. Corona en wederdienende begint de competitie op zaterdag 19 september. De indelingen worden komende vrijdag 21 augustus door de KNVB bekend gemaakt.

Selectie Oudega VR1 seizoen 2020/2021:

Anouk Bok
Wietske Broersma