Met als nieuwe aanwinst Anouk en Baukje en leider Sjoerd. Helaas hebben wij ook afscheid genomen van Sietse (trainer), Marten (leider) Sjoukje R en Adrie. Afgelopen donderdag stond de 1e oefenwedstrijd op het programma tegen SC Bolsward VR1. Voor iedereen was het na een hele tijd geen wedstrijden spelen toch even wennen vooral omdat de hitte ook nog een rol speelde. Maar...de wedstrijd werd met 3-1 gewonnen.

De officieel opening van ons seizoen was dit weekend. Er stond een teamweekend gepland op de velden van VV Oudega. Met als planning zaterdag oefenwedstrijd tegen SC Franeker, bbq, nachtkaatsen en spelletjes spelen en voor zondag ontbijten en voetbal gerelateerde spelletjes.

Het teamweekend begon goed want de oefenwedstrijd werd dik gewonnen, 12-2!! Het regende doelpunten in Oudega.
Baukje 3x,
Anouk 3x,
Antsje 2x
Jenny 2x
Mandy 1x
Rinske 1x

Na een frisse douche ging het teamweekend verder met het opbouwen van de legertent onderleiding van Freeke. Het koste wat tijd maar hij stond! Daarna beloonde Silke S ons met heerlijke hapjes en gingen we vloeiend over naar de bbq.

Het nachtkaatsen stond in Oudega ook op het programma, er werden nog wat mensen gestrikt voor het compleet maken van de kaatst teams einigde dat Sjoerd de 2de prijs pakte. Er werden nog wat spelletjes gespeeld en we hadden ook tijdens het weekend gezelschap van sjonny the ponny, onze mascotte.
Na een goede nacht slapen, voor sommige dan want er bleek raar gedroomd te zijn, schimmen gezien te zijn, mensen die op enorm hoge luchtbedden lagen, mensen die op de vloer lagen, mensen met draaiproblemen noem maar op, stond het ontbijt op de planning, verzorgd door Wietske.

Nadat iedereen zich in de voetbalkleding had gehesen stonden er verschillende spellen op het programma. Na 1,5 uur spelen kwam het einde van het teamweekend inzicht.

Nadat alles was opgeruimd de laatste broodjes op waren vertrok iederen weer richting huis.

De kop is eraf! Met een gerichte doelstelling beginnen wij over 2 weken met onze bekerwedstrijd.

Lieke Lubbers