Net als vorig seizoen willen wij graag weer een REINJASKE opstarten. De editie 2019/2020 heeft door de corona helaas geen winnaar gebracht, dit seizoen strijden we opnieuw. Om het de organisatie gemakkelijk te maken liften we mee met het spel supercoach eredivisie.

Deelname is gratis.

Via deze link: https://www.ad.nl/fun/apps/supercoach-eredivisiespel~g129854?league=LGOEuyIgRaikhKdk0AjMMw kun je je heel gemakkelijk aanmelden (via speel mee maak je met je eigen mailadres een profiel aan). Nadat het profiel is geactiveerd kun je een elftal samenstellen voor het Eredivisie seizoen 2020/2021. Per club kun je maximaal één speler kiezen. Met bovenstaande link speel je automatisch mee met ‘t reinjaske.

Let op: de deadline voor speelronde 1 is zaterdag 12 september om 16:25 uur. Je kunt vanaf ieder moment nog meedoen om speelronde winnaar te worden, echter om de meeste kans te maken op ’t reinjaske zal je dus uiterlijk 12 september moeten deelnemen.

Prijzenpot* vriendenleague Reinjaske v.v. Oudega 2020/2021
Klassementswinnaar wint 't Reinjaske en een voetbalshirt van "zijn"/"haar" eredivisieclub naar keuze
2e en 3e prijs: deze worden geloot uit iedere speelronde winnaar (klassementswinnaar loot niet mee)

Prijsuitreiking tijdens de tijdens de slotdagen van v.v. Oudega in juni 2021